Etsi koulutusta 👉

Olet pohdiskeleva yrittäjä!

Taidat pitää siitä, kun yksityiskohdat ovat kunnossa? Olet luotettava ja dynaaminen tyyppi, joka huomioi yksityiskohdat ja pitää vakiintuneiden menettelytapojen noudattamisesta.

Hei pohdiskeleva yrittäjä 💡

Olet selkeästi viestivä ja pragmaattinen johtajaluonne, joka ajattelee ja lähestyy asioita analyyttisesti ja jäsennellysti. Loistat erityisesti tehtävissä, jotka vaativat sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä että sitoutumista tehokkuuteen ja sääntöjen noudattamiseen, yrittäjäasennetta unohtamatta.

Vahvuutesi 💪

  • Kyky ideoida ja toteuttaa yritteliäitä ideoita sekä ylläpitää samalla jäsennelty ja systemaattinen lähestymistapa. 
  • Poikkeuksellisen hyvä kyky huomioida yksityiskohdat sekä keskittyä asiassa pysymiseen. 
  • Yrittäjähenkisyys, joka näkyy aloitteellisuutena, hyvinä johtamistaitoina sekä myös haluna ottaa harkittuja riskejä. 
  • Potentiaalia rakentaa vahvalla perustalla olevaa, tehokasta ja sääntöjen mukaista liiketoimintaa. 

Vahvista näitä 🧠

  • Yritä pitää tasapaino systemaattisen lähestymistapasi sekä halusi toimia joustavissa ja dynaamisissa ympäristöissä välillä – joskus pitää tehdä kompromisseja. 
  • Kehitä luovuuttasi, jotta voit valjastaa yritysideasi ajatuksen tasolta käytäntöön saakka. 
  • Varmista, että pysyt ajan tasalla tuoreimmista liiketoiminnan trendeistä, teknologioista ja säädöksistä. 

 


Sinulle sopivat alat

Sinun persoonallisuustyyppisi (pohdiskeleva yrittäjä, Holland-koodi IEC) sopii hyvin monenlaisille urapoluille, jotka vaativat analyyttistä ajattelua, luovuutta sekä mieltymystä rakenteita ja järjestelmällisiä ratkaisuja kohtaan. Tässä muutamia alaehdotuksia, joista voisit innostua:

Yrittäjyys

Yrittäjyys

Hyödynnä analyyttistä ajatteluasi, yrittäjähenkeäsi ja järjestelmällistä lähestymistapaasi, ja voit aloittaa ja kasvattaa innovatiivisia liiketoimintoja.

Tutustu koulutuksiin

Taloudellinen analyysi ja sijoittaminen

Taloudellinen analyysi ja sijoittaminen

Valjasta tutkiva luonteesi talouden lukujen analysoimiseen, sijoittamiseen sekä perusteltujen talouspäätösten tekemiseen.

Tutustu koulutuksiin

Liiketoiminta

Liiketoiminta

Vahvista liiketoimintaosaamistasi, ja voit ehkä jonakin päivänä jakaa omaa osaamistasi muille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Tutustu koulutuksiin

Franchising-yrittäjyys

Franchising-yrittäjyys

Franchising-yrittäjänä pääset hyödyntämään vakiintuneita liiketoimintamalleja ja varmistamaan, että liiketoiminta pyörii laadukkaasti.

Tutustu koulutuksiin

Oikeustiede ja laki

Oikeustiede ja laki

Syvenny oikeustieteen, lakien ja sääntelyn maailmaan! Alan osaajana voisit olla mukana esimerkiksi tukemassa yritystoiminnan sääntelyn toteutumista sekä sääntelyn kehittämistä.

Tutustu koulutuksiin



Lisätietoa pohdiskelevista yrittäjistä

Pohdiskelevat yrittäjät (Holland-koodi: IEC) omaavat yhdistelmän Tutkivan (Investigative), Yritteliään (Enterprising) sekä Systemaattisen (Conventional) persoonallisuustyypin ominaisuuksia. Heille ominaista on analyyttinen ajattelu, yrittäjähenkisyys sekä järjestelmällisyys.

Avainpiirteesi:

Tutkiva (I, Investigative):

Tämä piirre näkyy uteliaisuutena sekä syvällisenä analyyttisenä ajattelutapana. Perehdyt sujuvasti monimutkaisiinkin kokonaisuuksiin ja tavoittelet tekemiselläsi innovatiivisia oivalluksia. Looginen ja järjestelmällinen lähestymistapasi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia.

Yritteliäs (E, Enterprising):

Yritteliäisyytesi näkyy siinä, että otat mielelläsi ohjat käsiisi, johdat muita ja luot uusia mahdollisuuksia. Olet riskinottaja, joka kykenee muuttamaan ideansa käytäntöön ja joka tavoittelee kunnianhimoisia päämääriä.

Systemaattinen (C, Conventional):

Suosit järjestelmällisiä työtapoja ja pidät hyvässä järjestyksessä olevista ympäristöistä. Noudatat vaivatta vakiintuneita menettelytapoja sekä erilaisia sääntöjä ja määräyksiä. Sinulle sääntöjen seuraaminen ei ole ongelma edes dynaamisissa yrittäjärooleissa.

TÄÄLTÄ voit lukea lisää RIASEC-mallista sekä siitä, miten ammatinvalintatestimme toimii. 

Palaa alkuun ▲


Mainokset